perjantai 30. toukokuuta 2014

Normii Sadepäivää

Moi!

Keskiviikkona vietin todellaki sadepäivää eli löhöilin sohvalla lähes koko päivän... Kävin kyl kaupassa ja muutenkin asioilla! :) Sen verran sain irti itestäni.
Eilinenki meni aikalilla löhöillen, mutta seura oli vaan paljon parempaa.  Kateltiin leffoja ja kokkailtiin ruokaa. Kävin sitten mummilla ja papalla ihan nopeesti pyörähtämässä. :)

Tänään nukuttiin pitkää ja tehtiin myöhänen brunssi. Käytiin hakemassa pikkuveli koulusta ja sen jälkeen ajeltiin sitte hetki. Nähtiin terassilla istuvan pari tuttua ja päätettii sit pysähtyy siihen niiden kans kahville. Oli mukava jutella ja istuskella siinä, vaikka ilma olikin vähän pilvine, mut poutanen.

Nyt tulin hetki sitten valmentamasta ja ilta jatkuu tästä vielä reissulla Forssaan ja takasin. Pitää käydä moikkaamassa toisia isovanhempia ja sitten vähän viimehetken ylppäri-lahjaostoksia. :)

Huomenna onki kiire päivä. Yhet valmistujaiset Espoossa, yhet ylppärit Hykkilässä ja vielä yhet ylppärit täällä kotikylässä... Täytyy siis aikatauluttaa huominen.

Eipä kai muuta :)

I-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti