torstai 27. huhtikuuta 2017

Torstain top 5 !

Kirjotin helmikuussa viimeks sen hetkisiä lempi biisejä ja nyt olis taas aika päivitellä niitä. Toivottavasti tykkäätte ja ehkä mahdollisesti löydätte itellenne uutta kuunneltavaa! 🎧

1. Hula hula - Robin

Tän biisin julkasusta on jo jonkin verran aikaa, mutta tällä hetkellä must tuntuu, etten kyllästy tähän biisiin ollenkaan. Oon tykänny Robinista aina, mutta kuuntelu on jääny vähemmälle ja nyt taas tää biisi nosti Robinin mun suosikkeihin. Robin on lahjakas artisti ja on mukana just alkaneessa Vain Elämää-ohjelmassa. Vahva suositus! Käy kuuntelemassa ja kattomassa myös upee musiikkivideo tästä!

2. Slussen - Gasellit 

Gaselleilta tuli just uus albumi VELI ja albumilta ehdoton lemppari on Slussen niminen biisi. Biisistä tulee hyvälle tuulelle, vaikkakin sen sanoma on ehkä vähän toinen. Oon aina tykänny Gasellien biiseistä ja tää on taas sitä, mitä odotinki! Biisin voi käydä kuuntelemassa spotifysta! 

3. Jokainen Kyynel - Profeetat

Profeetat eli Cheekin ja Elastisen perustama duo julkas just hetki sitten uuden biisin "Jokainen kyynel". Tykästyin biisiin heti, koska se oli täysin erilainen, kuin kaks aikasempaa biisia. Kappale vaikutti myös paljon henkilökohtasemmalta ja jollain tapaa aidolta. Biisin sanat laittaa oikeesti vähän miettimään asioita. Tänki biisin voit kuunnella spotifysta! 

4. Lapioin - Arttu Lindeman 

Edellisessä listassakin tais olla saman artisitin biisi, mutta Lapioin on jotain ihan erilaista. Lapioin on tosi magee biisi, jossa on todella hyvä teksti. Tykkään tosi paljon biisin rakenteesta ja kertsi on ihan super! Kappaleeseen julkastiin hetki sitten musavideo ja yllätyin siitä todella paljon. Suosittelen vahvasti tsekkaamaan musavideon ja kuuntelemaan biisin tästä! 

5. Antaudun - Reino Nordin

Tällä hetkellä mun ehdoton suosikki kaiken bilemusan ja räpin keskellä on Reinon kappale. Antaudun on herkkää ja voimakas biisi, jota on ihan parasta laulaa täysillä mukana. Kappaleen sanat osuu just eikä melkein. Paras "rakkauslaulu" aikoihin! Käy fiilisteel biisiä tästä!

BONUS !!!

En ollu varma ansaitseeko tää kappale paikan top vitosesta, mutta haluun kuitenki jakaa tän tänne joten… Tää biisi on vanha biisi, mutta on noussu mun suosikkeihin tässä lähiaikoina. Löysin tän biisin mun Helsinkiläisten tuttujen kautta ja siis tää on vaan niin törkee et tää on hyvä. Nimittäin PMMP - Isin pikku tyttö



Toivottavasti tykkäsitte listasta. Kuunnelkaa biisejä ja ylipäätää musiikkia! Mulle musiikki on tosi tärkeetä ja auttaa aina tilanteessa ku tilanteessa. Mä rakastan musiikkia! 

Kirjottelen taas ensi viikolla! 
Ihanaa loppuviikkoa ja mukavaa vappua kaikille! 💖💖

- I-M 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti