torstai 26. tammikuuta 2017

Torstain top5 !

Ja taas ollaan jo torstaissa. Viikot menee ihan älytöntä vauhtia ja tuntuu, etten ehdi tekemään mitään! Tätä nyt en kuitenkaan jätä tekemättä, se on varma! 😌

Tänään top listalle pääsee mun suosikit tv- ja netflix-sarjoista. Listalla on pelkkiä ulkomaalaisia sarjoja, joten ehkä suomalaisista sarjoista tulee sitten jossain kohtaa oma lista 😉 Mutta eiköhän mennä suoraan asiaan!

1. Modern Family 👪

Tässä sarjassa seurataan kolmea perhettä, jotka muodostavat yhdessä yhden suuren perheen. Sarjasta ei tapahtumia puutu! Jokainen jakso kestää n. 20 minuuttia ja on todella helppoa katsottavaa. Sarja on lapsiystävällinen, esimerkiksi kiroilua on hyvin vähän ja seksiä ei oikeastaan ollenkaan. Netflixistä löytyy 7 tuotantokautta kyseistä sarjaa. Mukavaa on myös se, että näyttelijät ovat pysyneet samoina ja kasvaneet ja vanhentuneet sarjan myötä. NAURUTAKUU! 😌😂 



2. SKAM 💛

Lainaus Yle Areenasta: "Norjalainen sarja ystävyydestä, rakkaudesta, seksistä, pettämisestä, ryyppäämisestä ja juhlimisesta. " Eipä se sen enempää kaipaa! Tykkäsin aivan valtavasti, ja näitäkin jaksoja vaan ahmin. Kolme tuotantokautta löytyy Yle Areenasta! 



3. Vampire Diaries ❤

Vampyyrit… Tän sarjan sisältöä ei voi selittää lyhyesti. Jo ensimmäinen tuotantokausi sisältää niin paljon tunteita ja tapahtumia. Kuitenkin sarjassa nuori tyttö rakastuu "nuoreen" mieheen, jolla on aika suuri salaisuus. Kun salaisuus paljastuu, onkin siinä sitten jo kaikki vaarassa. Jännittävä ja tapahtumarikas sarja! Netflixistä löytyy kuusi kautta!!! 



4. Pretty Little Liars 💅👭👭

Nimi antaa ehkä ymmärtää, että kyseessä on leppoisa sarja teinitytöistä, mutta ei! Sarjassa viidestä tytöstä yksi katoaa ja vuoden päästä kadonneen tytön ruumis löytyy. Tämän jälkeen neljä ystäväänsä kaipaavaa tyttöä alkaa saada karmivia viestejä, joiden lopussa on vain "terveisin - A". Tästä lähteekin tapahtumaketju, josta ei jännitystä puutu! Netflixistä löytyy tätäkin sarjaa jo viisi tuotantokautta. 



5. Orange is the new black 🔶⚫

Sarjan ensimmäisessä jaksossa nainen joutuu vankilaan vanhasta huumebisneksestä ja kauhunsekaisin tuntein asettuu omalle punkalleen. Kun jaksot kulkevat eteenpäin, alkaa vankilan kuviot tulla tutuiksi ja ystäväpiirit selkeytyä. Sarjassa seurataan vankilan tapahtumia ja ennenkaikkea vankilan naisia. Sarjassa on huumoria, surua, tunteita ja jännitystä! Kaikkea löytyy. Netflixin puolelta tätä sarjaa löytyy neljä kautta. 




Siinä taas tän viikon top listaa. Toivottavasti löytyi jokin uusi, mielenkiintoinen sarja! Tuben puolella myös aiheesta video.
Ens torstaina taas uutta listaa! 😊

Rentoa viikonloppua!

- I-M



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti